SunWarrior Warrior Blend - Vegansk proteinpulver
299,00 kr.
Inkl. moms

- USDA Organic, Vegansk / Plantebaseret proteinpulver
- Fantastisk til pre- og post-workout
- BCAA og en komplet aminosyreprofil
- Understøtter muskeltilvækst
- Soja-fri, glutenfri, ingen tilsat sukker
- Højt i glutamin, arginin, lysin og leucin
- Lækre smagsvarianter
- MCT Fedtsyrer

Smag
  • Chocolate
  • Mocha
  • Berry
  • Natural
  • Vanilla
Indhold
  • 750 Gram
  • 25 Gram
Antal
På lager i nogle varianter

  • Sikker betaling med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay, ViaBill, mfl. Sikker betaling med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay, ViaBill, mfl.
  • Levering med GLS for 39 kr, eller afhent gratis. Altid fri levering over 500 kr. Levering med GLS for 39 kr, eller afhent gratis. Altid fri levering over 500 kr.
  • 30 dages fuld returret uden spørgsmål. 30 dages fuld returret uden spørgsmål.

Produktinformation

Sødestof
Stevia
Sojafri
Ja
Glutenfri
Ja
GMO Fri
Ja
Allergenfri
Ja

Specifikke referencer

martin
2021-02-10

enig med de andre anmelderes - SWs blend varianter er blandt de bedst hvad angår smag - også anvende de heller ikke kunstige sødestoffer som aspartam, sucralose mv. Min favorit er vaniljen da den let kan blandes med diverse frugt i min shake.

Jacob Olsen
2019-09-30

Den har en vildt god smag. Jeg plejer blande den med iskold rismælk og vand. Jeg starter dagen med en shake og den holder mig faktisk mæt i temmelig lang tid. Vanedannende.

Jesper Hansen
2019-03-24

Helt klart mit favorit protein pulver. Bland et enkelt scoop med 300 ml mandel mælk og du er godt kørende. Det er yderst velsmagende hvis det blandes med alt andet end vand, men helst en plantebaseret mælk (Når den blandes med vand kan man smage den er fermenterede fremstillet). Den kan 100% anbefales til alle som leder efter vegansk proteinpulver. Dog skal man ikke blive bange hvis den ikke dufter (ikke opblandet endnu) som valleprotein. Det fremgår helt klart af lugten at den er baseret på fermenterede ris men når den blandes op med plantemælk forsvinder den fermenterede smag og lugt, og vaniljen (eller anden smag) fremtræder stærkt og den smager rigtig lækkert. Den har givet mig gode resultater over den periode jeg har brugt den.

Marco
2018-12-05

Jeg har prøvet mange, rigtig mange varianter af planteprotein. Desværre er den gode smag ikke nem at finde. Men denne her, den er faktisk helt ok. Jeg blander den med havremælk. Jeg kan ikke få mig selv til at give den 5 stjerner, der mangler den alligevel det sidste. Men det er absolut et godt bud, som jeg vil tro de fleste, som minimum, kan lære at leve med. Den ene stjerne er fordi den er raw og øko :-)

Skriv din anmeldelse !

Tilføj en anmeldelse

Din emailadresse vil ikke blive vist. De markerede felter er nødvendige. *

*
*
*
*

Relaterede produkter

Måske interessant for dig

X

VELKOMMEN TIL VORES FANTASTISKE VERDEN

Vidste du at vi sender til over

Log ind med Facebook
X

VELKOMMEN TIL VORES FANTASTISKE VERDEN

Vidste du at vi sender til over

Register with Facebook
X

VELKOMMEN TIL VORES FANTASTISKE VERDEN

Vidste du at vi sender til over

Indtast venligst den email-adresse du brugte i registreringen. Du vil modtage et midlertidigt link til at nulstille din adgangskode.