Nyheder og Blog

Proteinpandekager - opskrift

Proteinpandekager - opskrift

Proteinpandekager!

Her er vores bud på lækre protein-pandekager, som smagsmæssigt ikke lider for meget under højt proteinindhold.

Mad og især dessert lignende retter, som pandekager, skal helst smage godt synes vi - derfor dette bud som stadig indeholder væsentlig mere protein end normalt.

Here we go:

45 g frisk spinat blendes med 200 ml soyamælk (den blå fra naturlig el lign).
Blend derefter 2 bananer, 100 g hvedemel (evt. delvis rugmel/grahamsmel), 1/2 scoop smagsneutral eller mildt vanilje proteinpulver (vi brugte Rawfusion neutral), 50 ml vand, lidt vaniljepulver og salt for smag.

Leave a comment

X

VELKOMMEN TIL VORES FANTASTISKE VERDEN

Vidste du at vi sender til over

Log ind med Facebook
X

VELKOMMEN TIL VORES FANTASTISKE VERDEN

Vidste du at vi sender til over

Register with Facebook
X

VELKOMMEN TIL VORES FANTASTISKE VERDEN

Vidste du at vi sender til over

Indtast venligst den email-adresse du brugte i registreringen. Du vil modtage et midlertidigt link til at nulstille din adgangskode.